Privatlivspolitik

For at kunne levere varen til dig, når du handler hos os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse (fakturerings- og betalingsadresse, hvis ikke denne er den samme), tlf.nr. og mailadresse.

 

Vi registrerer og videregiver kun de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig, og behandler disse i overensstemmelse med persondatalovgivningen.

 

Vi indsamler oplysninger om din IP-adresse, browsertype, styresystem og information om hvilke enheder du benytter. Det gør vi med det formål, at optimere designet og din oplevelse på øldåsen.dk. Vi anvender disse oplysninger til at målrette relevant markedsføring til dig på Google og Facebook.  

 

Personoplysningerne registreres hos One Pint A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

 

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Disse databehandlere er:

  • DanDomain 
  • GLS 
  • Onpay 
  • Shipmondo 
  • Google 
  • Facebook

 

Den dataansvarlige på øldåsen.dk er Ib Selmann.

 

Du har til en hver tid, ret til at få oplyst hvilke oplysninger vi behandler om dig.

 

Hvis du mener at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: mail@øldåsen.dk