Om os

Øldåsen.dk er en webshop med salg af Craft Beer på dåse. Bag virksomheden står et dedikeret team, som har over 17 års erfaring inden for import og distribution af specialøl. Sammen har vi sat os for at gøre Craft Beer på dåse til mere end bare en dåseøl. 

 

Vi gør op med forestillingen om, at en god øl bør nydes på flaske. Tidligere blev dåsen ofte forbundet med lavpris og lav kvalitet. I dag er dåsen blevet det fortrukne materialevalg hos mange bryggerier, da den har mange kvaliteter, som faktisk er bedre for din øl, end hvis den kom på flaske. 

 

Nu tænker du sikkert – Hvilke kvaliteter? 

 

  • Jo for det første, så holder den lyset ude. Sollyset er meget skadeligt for smagens holdbarhed.  
  • De er også mere lufttætte, og det betyder at den holder bedre på smagen.  En kæmpe grund til, at købe Craft Beer på dåse!  
  • Med moderne teknologi er vi kommet langt! Metal dåserne smager ikke af metal, som de gjorde førhen.
  • Og sidst men ikke mindst! Den bliver væsentligere hurtigere kold, end en glasflaske! Det er bevist, at en dåse sikrer smagens holdbarhed bedre end en glasflaske.  

 

Friskhed og kvalitet er nøgleord på øldåsen.dk. På øldåsen.dk ønsker vi at tilbyde et bredt sortiment af craft beer på dåse fra de største bryggerier rundt i verdenen. Derfor finder du øl fra ind- og udland, som sikrer dig en unik smagsoplevelse. Oplev bryggerier som Rogue, Sierra Nevada, BrewDog, Lervig m.fl. 

 

Er du på jagt efter de gode tilbud, finder du også vores 2. sorteringsvarer, som f.eks. kan være øl med kort holdbarhed, dåser som har fået en transportskade – ofte en bulet dåse. 

 

Uanset om du om søger en lækker øl til skovturen, festivalen, den private ølsmagning, eller bare til en snak over hækken, så finder du den på øldåsen.dk

 

Det fedeste sortiment af Craft Beer på dåse til enhver lejlighed.