Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Øldåsen.dk v/ One Pint A/S

CVR-nr.: 28105290

Klostervej 1

9550 Mariager, DK

info@oeldaasen.dk

+45 88 77 57 76

 

Betingelser for køb 

Betingelser for at kunne benytte øldåsen.dk:

  • Du skal minimum være 18 år, for at købe alkohol over 16,5% 
  • Du skal minimum være 16 år, for at købe alkohol under 16,5% 

Betaling

Det er muligt, at anvende disse betalingsmåder:

·      Visa

·      Visa Electron

·      Mastercard

·      Maestro

·      Mobilepay

 

Vi tager ikke kortgebyrer.

 

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. 

 

Priser

Priserne på øldåsen.dk er angivet i DKK, og er inkl. pant og moms.

Fragt

Øldåsen.dk tilbyder levering med GLS til din adresse. Vi tilbyder fragtfri levering på ordrer over kr. 499,- herunder pålægges et transportgebyr på 49 kr. Øldåsen.dk leverer din ordre inden for 1-3 hverdage med GLS. Ved levering til ikke-brofaste øer, pålægges 1-2 dages længere leveringstid.

 

Bestiller du din pakke til privatlevering, bør du venligst angive ved din ordre, hvor pakken må stilles. Bemærk, bor du i en opgang hvor GLS ikke har adgang, vil pakken blive leveret til nærmeste GLS pakkeshop. Du vil få information omkring dette pr. SMS/mail.

Afhentning

Du har også mulighed for, at afhente din ordre på vores lager. Vælg leveringsmetoden "afhent på lager", og pakken er klar til afhentning næste hverdag. 

 

Adresse: 

Klostervej 1

9550 Mariager 

 

Åbningstider:

Man-Torsdag: 08-16.00

Fredag: 08-15.30

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

 

Fristen indebærer at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til

info@oeldaasen.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

 

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

 

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Returnering

Ønsker du, at returnerer en varer har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

 

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: drikkevarer, herunder dåseøl og spiritus.  

 

Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: 49 kr.

 

2. sortering 
Ved varer der er købt som 2. sorteringsvare fratages returretten. Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt. Dette omfatter varer med bl.a. kort holdbarhedsdato.

    

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

 

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

 

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varen sendes til:

Øldåsen.dk

Klostervej 1,

9550 Mariager

DK

 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

 

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

 

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

 

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. 

 

Varen sendes til:

Øldåsen.dk

Klostervej 1,

9550 Mariager

DK

 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

 

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. 

 

Persondatapolitik

For at kunne leverer varen til dig, har vi brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse (fakturerings- og betalingsadresse, hvis ikke denne er den samme), tlf.nr. og mailadresse.

 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig, og behandler disse i overensstemmelse med persondatalovgivningen.

 

Vi indsamler oplysninger om din IP-adresse, browsertype, styresystem og information om hvilke enheder du benytter. Dette gør vi, med det formål, at optimere design samt oplevelsen på øldåsen.dk. Vi anvender disse oplysninger, til at målrette relevant markedsføring til dig på Google og Facebook.  

 

Personoplysningerne registreres hos One Pint A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

 

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Disse databehandlere er:

  • DanDomain 
  • GLS 
  • Onpay 
  • Shipmondo 
  • Google 
  • Facebook 

 

Den dataansvarlige på øldåsen.dk er Ib Selmann.

 

Du har til en hver tid, ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

 

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@øldåsen.dk 

 

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Ann Christensen på info@oeldaasen.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.forbrug.dk

 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

Salg til personer under 18 år

Ifølge dansk lovgivning omkring salg af alkohol, er det derfor ikke muligt, at købe alkohol over 16,5%, hvis køberen er under 18 år. For personer over 16 år gælder køb af alkohol under 16,5%.  

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 05.05.2020

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

 

Til:

Øldåsen.dk

Klostervej 1, 9550 Mariager

info@oeldaasen.dk

 

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

 

 

Bestilt den: _____________________________ Modtaget den: ____________________________

 

Dit navn: _______________________________ Din Adresse: ______________________________

 

Din underskrift: ___________________________________________________________________